Mi az a Hírfalat?

A cég, ami egy kiaknázatlan reklámfelület ötletén alapul. Ami azért jött létre, hogy segítse vállalkozásod fellendítését, potenciális ügyfeleid megszerzését és megtartását, gyors és valóban hatékony módszerekkel! Csak semmi humbug!

Ha csalódtál már az internetes reklámokban, ha többször lenulláztad a számlád a különböző online kampányok által, vagy épp ellenkezőleg, sehol nem fut még hirdetésed, akkor neked is köztünk a helyed!

Dönts a megfizethető, kézzel fogható, de legfőképp sikert hozó nyomtatott hirdetések mellett!
Vidd padlóra a konkurenciát segítségünkkel, akár már 1.7 Ft-ért megjelenésenként/papírzacskó!

Kérd egyedi és azonnali árajánlatunkat!

Ha otthonosan mozogsz a reklámiparban, akkor azért, ha nem, azért érdemes ránk bíznod vállalkozásod, vagy szolgáltatásod népszerűsítését. Nem kell bemutatnunk, hogy mennyi időt, pénzt és energiát őröl fel egy részletes reklámhadjárat kiépítése! Nem beszélve a grafikai feladatokról, a nyomdai előkészületekről és a szóróanyagok terjesztésről! Nos, ezeket mind elfelejtheted, ha átadod a kormányt!

Nem lesz más dolgod, mint megjelölni online felületválasztónkon azt a Hírfalat-blokkot
(akár többet is), ahol hirdetni szeretnél!

Tedd meg akár itt és most!

Miért éri ez meg neked? Lássuk!

Hirdetőzacskóink folyton mozgásban vannak, így nem csupán egy, akár több potenciális vásárló is találkozhat velük út közben. Célcsoportoktól függetlenek: a háziasszonyoktól kezdve, a kétkezi munkásembereken át a „bizniszmenekig” bárkit elérhetsz általuk. Igényes megjelenésűek, minőségi alapanyagokból készülnek, így akár napokon át helyet foglalhatnak az asztalon. Budapest bármely pontján terjeszthetők (több kerületet lefedően is), legalább 20.000-res példányszámban!

Ráadásul, ha a többszöri megjelenés, a hosszútávú együttműködés mellett döntesz, igénybe veheted csomag-kedvezményeink egyikét is! Kezdjük meg a közös munkát már most, hogy mielőbb értesülhess ennek részleteiről!

Kérd egyedi és azonnali árajánlatunkat!

Akad még néhány megválaszolatlan kérdésed?
Tedd fel őket elérhetőségeink egyikén!